© 2019 by Oopful 

  • Oopful
  • Oopful
  • White Pinterest Icon
  • Oopul
  • Oopful
  • Black Pinterest Icon
OopfulLogoOfficial.jpg

Aanbod

Traumatherapie   /   Acceptance & Commitment Therapy  /   Oplossingsgerichte Therapie  /  EMDR  /  Coaching  /   Persoonlijke Ontwikkeling  /  Fitness Coaching

Voorbeelden van thema's waarvoor je bij ons terecht kan:

 

  

 

 

 

Oplossingsgerichte therapie heeft als uitgangspunt dat iedereen krachten en sterktes heeft om moeilijkheden en andere uitdagingen in het leven het hoofd te bieden. Dit is een bewezen vorm van therapie met invloeden vanuit de systeemtherapie en cognitieve gedragstherapie. 

Therapeut Bart Haerens dompelt zichzelf voortdurend onder door ervaring, training, peer review, supervisie en zelfstudie in technieken en methoden uit het systeemdenken, contextueel denken, de cognitieve gedragstherapie, EMDR, mindfulness, ACT (Acceptance and Commitment-therapie) enzovoort. 

Voorbeelden van thema's waarvoor je bij Bart terecht kan zijn: somberheid, angst, fobieën, autisme (ASS), rouw- en verlieservaringen, trauma, moeilijke thuissituatie, burn-out, hechtingsproblemen, psychose, problemen met gender of seksualiteit, suïcidegedachten, verslaving, zelfverwonding, holebigerelateerde vragen. 
 

Soms is het moeilijk of niet helpend om moeilijkheden onder woorden te brengen. Dan zoeken we naar creatieve non-verbale methoden die je kunnen helpen. Ons doel is om samen een therapietraject op maat uit te stippelen. 

 

In de eerste sessie zal de therapeut je uitnodigen om te vertellen over wat je naar Oopful brengt, en bekijkt hij samen met jou hoe de sessies betekenisvol en ondersteunend voor jou kunnen zijn. Indien nodig plannen we één of meer vervolggesprekken.

- Oplossingsgerichte therapie 

- Acceptance & Commitment Therapy (ACT)

- Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR)

Therapie
Coaching & persoonlijke ontwikkeling 

Het leven is een continu leerproces. Bij Oopful willen we een forum creëren om de leermogelijkheden die ons ter beschikking worden gesteld, te verdiepen. Leren is meer dan weten. Het is een combinatie van denken, doen, bewegen en reflecteren.

 

Wat je persoonlijke uitdaging ook is, bij Oopful kan je beroep doen op een coach om je hierbij in een oplossingsgericht traject te ondersteunen. 

Fitness Coaching

Terwijl de therapeut de cliënt helpt te begrijpen hoe het verleden het heden beïnvloedt, richt de oplossingsgerichte coach zich op het heden en helpen de cliënt in de richting van de toekomst. Het maakt niet uit hoe u ernaar verwijst. Fitnesscoaching, sportcoaching of bewegingscoaching. Oopful biedt een fitnesscoach die een systematisch coachingproces en persoonlijke training (of fitnessinstructie) combineren om jou in staat te stellen een fitte levensstijl te ontwikkelen, evenals het vermogen en zelfvertrouwen om een ​​deze levensstijl te behouden. Dit omvat een niveau van regelmatige fysieke activiteit voldoende om fysieke, mentale en emotionele energie te verhogen, gewicht en stress te beheersen, gezondheidsrisico's en medische aandoeningen te voorkomen of te behandelen en zelfbeeld en zelfrespect te verbeteren.